fbpx

THAQIF HAT

Assalamualaikum,Saya merupakan seorang penasihat takaful sepenuh masa yang mewakili Great Eastern Takaful.Terima kasih kerana meluangkan masa anda untuk mengunjungi website saya๐Ÿ˜‰.

Gambar di atas ni ialah antara gambar saya dan prospek saya.
Saya ulang ye, “Prospek” tau bukan client sebab tak semua yang saya present sign up ambil dengan saya.

TERIMA KASIH KERANA TERUS MEMBACA!TERUSKAN BACAAN ANDA . .

Industri takaful ni berkenaan servis bukan produk tuan/puan.
kalau mengenai produk macam orang mencari kereta semestinya orang mencari BMW atau MERC.
Tapi dalam takaful ni orang mencari ejen yang mempunyai servis yang terbaik.
Produk yang paling power pun,ia akan berguna apabila claim atau GL diluluskan.
Saya pon dah agak lama dalam industri dan saya full time kerja ni.
Client yang ambil dengan saya kebanyakkannya sebab saya punya servis.
Alhamdulillah,dalam setahun pertama saja saya dah ada lebih daripada 100 clients.

Alhamdulillah, gambar di atas adalah serba sedikit pencapaian saya dalam industri ni๐Ÿ‘†

APA KATA MEREKA?

"Penjelasan yang straight foward,mula-mula bajet saya nak bayar lebih tapi thaqif pesan tak perlu membazirkan duit untuk manfaat yang tak perlu,Terima kasih"
Puan Khairunnisa
Penang
4.5/5
"Thaqif sangat menjaga servisnya!guide saya by phone,GL approve dalam 10 minit saja.anak admit petang,malam terus sampai melawat walaupun agak jauh"
Encik Khusyairie
Alor Star
4/5
"Mula tu saya takut nak percaya,selepas jumpa thaqif baru saya tahu setiap orang mempunyai keperluan berbeza.jangan ambil plan tangkap muat saja"
Puan Nurjeha
Nilai
5/5

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN

82691268-an-asian-muslim-man-praying-for-the-loved-one-at-cemetery-removebg-preview

HIBAH & PENGGANTIAN PENDAPATAN

MEDICAL STAND ALONE / MEDICAL (3 IN 1)

download-removebg-preview (1)

PELUANG KERJAYA

sila klik "๐Ÿ‘‰INFO PENUH" di atas untuk detail perhidmatan yang ditawarkan๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

SOALAN LAZIM

Ya,setiap khidmat nasihat dan quotation lengkap diberikan secara percuma.

Dalam pasaran terdapat dua jenis produk iaitu produk konvensional(insurance) dan produk patuh syariah(takaful),namun saya hanya menawarkan produk patuh syariah sahaja(takaful).

Untuk lebih memudahkan perbincangan, boleh terus tekan butang di bawah